Bageta s česnekem a bylinkovým máslem
6.12.2011

smetanové máslo, prolisovaný česnek, nadrobno posekaný petržel, kousky pažitky, bazalky, sůl a pepř
Jak na to:Čerstvé smetanové máslo pokojové teploty rozmačkáme vidličkou.
Přimícháme prolisovaný česnek, nadrobno posekaný petržel, kousky pažitky, bazalky, sůl a pepř. Máslo vtlačíme do misky a dáme ztuhnout do ledničky.
Čerstvou bagetu rozkrojíme podélně na polovinu a položíme na gril. Můžeme ji u grilovat suchou nebo ji potřít směsí olivového oleje a česneku.
Toustový chleba a smaženice s mátou a česnekem, Grilované telecí řízky s bylinkovým máslem, Roštěnky s bylinkovým máslem, Filety z lososa na bylinkovém másle, Steak z lososa na bylinkovém másle