Rybí salát s majolkou
6.12.2011

3 konzervy ryb v rajčatové omáčce, 3 vejce, 1 sklenice majonézy, 20 dkg jemné salámy, 5 sterilovaných okurek, 1 konzervu hrášku, 1 konzervu kukuřice, 1 lžičku hořčice, 1 dcl sladké smetany, 1 lžičku cukru, sůl, pepř
Jak na to:Vejce uvaříme natvrdo. Ryby i s rajčatovou omáčkou v míse rozmačkáme vidličkou. Přidáme nadrobno nakrájená vejce, okurky a salám. Přidáme majonézu, smetanu, hořčici a hrášek s kukuřicí.
Nakonec dochutíme cukrem, solí a pepřem. Necháme v chladničce odležet alespoň 3 hodiny.
Tomatová rybí pomazánka s majolkou, Rybí filety a zdravý salát, Těstovinový salát s majolkou, Chlebíčkový salát, Rybí salát a la Szeged