Sleď ve smetanové omáčce

18.11.2011
Potřebujeme:

250 g sledu v oleji, 250 g zakysané smetany, 1 cibuli, 2 jablka, 0,5 dcl bílého vína, bílý pepř, brusinky, kopr, sůl

Jak na to:

Smícháme smetanu, kopr, sůl, mletý bílý pepř, nasekanou cibuli, víno a na kolečka nakrájená jablka. Takto připravenou omáčku dáme chladit. Plátky sleďů potřeme brusinkami, stočíme a spojíme párátkem. Postavíme je a na vrch dáme kopeček brusinek. Sleď postavíme do středu talíře a kolem nich nalijeme omáčku. Podáváme s chlebem.

Podobné recepty:

Sleď ve smetanové omáčce, Studený salát, Voňavé brambory ve smetanové omáčce, Marinované kuřecí prsa zapečené v smetanově sýrové omáčce, Hrášek ve smetanové omáčce s houbami