Hrášek ve smetanové omáčce s houbami

5.1.2012
Potřebujeme:

3 lžíce oleje, 1 cibule, 25 dkg žampionů (jiných čerstvých hub), kmín, ¼ l smetany do kávy, 1 konzerva sterilovaného hrášku, petrželka, sůl

Jak na to:

Cibuli osmažte, přidejte na tenké plátky nakrájené houby, a pokud nepustí vodu podlijeme trochou vody. Přidejte sůl a kmín. Změklé houby zalijeme smetanou, nechte zhoustnout a doplňte scezeným hráškem. Opepřete a podávejte s brambory nebo chlebem.

Podobné recepty:

Hrášek, Voňavé brambory ve smetanové omáčce, Marinované kuřecí prsa zapečené v smetanově sýrové omáčce, Fazole ve smetanové omáčce podávané v chlebu, Smetanové fazole