Těstoviny s tuňákem a rajčetem
23.11.2011

1 balení těstovin, strouhaný parmezán, 1 lžíci olivového oleje, 1 konzervu tuňáka, rajčata, bazalku, sůl, bílý pepř, 1 zakysanka
Jak na to:Omáčku připravíme tak, že na 1 lžíci olivového oleje podusíme 1 plechovku tuňáka ve vlastní šťávě. Přidáme nakrájená rajčata bez slupky, bazalku, osolíme, popřípadě opepříme a krátce podusíme. Nakonec přidáme 1 zakysanka a jen zahřejeme. Těstoviny uvaříme, polijeme omáčkou a posypeme strouhaným parmazánem.
Podobné recepty:Těstoviny s tuňákem, Těstovinový salát s tuňákem, Těstoviny s tuňákem a rajčetem, Těstoviny s tuňákem, Zeleninový salát s tuňakem