Těstoviny s tuňákem a rajčetem

Potřebujeme:

500 g těstovin - vrtulek, 1 balíček strouhaného parmezánu, 1 PL olivového oleje, 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě, 4 - 5 rajčat, zakysanka, bazalka, sůl, bílý pepř

Jak na to:

Na olivovém oleji podusíme tuňáka. Přidáme nakrájené a oloupaná rajčata a bazalku, pak směs osolíme, opepříme a krátce podusíme. Na závěr přidáme zakysanka a vzniklou omáčku zahřejeme. Těstoviny uvaříme, polijeme omáčkou a posypeme strouhaným parmezánem.

Podobné recepty:

Těstoviny s tuňákem, Těstovinový salát s tuňákem, Těstoviny s tuňákem a rajčetem, Těstoviny s tuňákem, Zeleninový salát s tuňakem