Kuřecí plátky v marinádě
1.12.2011

600 g drůbežího masa - plátky, 2 vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžíci hořčice, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžíci solamylu, 1 lžičku soli, 1 lžičku pepře, 1 lžíci kečupu, 2 lžíce oleje, saturejku
Jak na to:Maso odblaníme a jemně naklepeme. Všechny suroviny na marinádu dobře promícháme. Maso vložíme do marinády a necháme 1-2 dny odstát v chladničce. Odleželé maso opečeme rychle na rozpáleném oleji. Podáváme s rýží, hranolkami a se zeleninovou oblohou.
Podobné recepty:Kuřecí prsa v pivní marinádě, Kuřecí řízky v marinádě, Krůtí řízečky v cibulové marinádě, Harmonické kuřecí řízky, Nakládaný kuřecí steak v marinádě