Filé s česnekovou omáčkou

150 g rybí filé, 1 lžičku olivového oleje Bertollo, sůl, vegetu, pepř, citron, 3 stroužky česneku, 2 lžíce Ramy Cremefine, 1 PL tmavé mouky, 2 PL posekané pažitky
Jak na to:Rybí filé osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a krátce opražíme na pánvi. Podlijeme malým množstvím vařící vody a dusíme do měkka. Očištěný, prolisovaný česnek osmahneme na malém množství oleje a zalijeme zavářku, kterou si připravíme ze 100 ml vlažné vody, tmavé mouky a Ramy Cremefine. Ochutíme vegetou a vaříme do zhoustnutí. Rybí filé polijeme česnekovou omáčkou, do které jsme přimíchali nasekanou pažitku. Pokapeme citronovou šťávou a ozdobíme kolečkem citronu.
Podobné recepty:Filé s česnekovou omáčkou, Filé s koprovou omáčkou, Pikantní filé, Pikantní rybí filé se sýrem, Chřestový salát s česnekovou omáčkou