Kuře po italsku

23.11.2011
Potřebujeme:

1 kuře, olej, máslo, 1 cibuli, 2 stroužky česneku, sůl, worcestrovou omáčku, sladkou mletou papriku, vegetu, kečup, pepř, 1 malý rajčatový protlak, 250 ml sladké smetany, hladkou mouku, cukr, 1 bal.špaget , uzený sýr

Jak na to:

Kuře omyjeme, osušíme a pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme rozmačkaný česnek, kousky kuřete a osmahneme. Osolíme a zakryté dusíme 15 minut. Potom přidáme máslo, papriku, pepř, vegetu, worcestrovou omáčku a kečup. Promícháme, pokud třeba podlijeme vodou, zakryjeme a dusíme doměkka. Smetanu rozmícháme s troškou cukru, 2-3 lžícemi hladké mouky a rajským protlakem. Vylijeme na maso a krátce povaříme. Špagety uvaříme, dáme na mísu, polijeme jejich šťávou a navrch poklademe kousky kuřete.

Podobné recepty:

Kuře po italsku, Myslivecké kuře po Italsku, Kuře na pivě, Uzené kuře, Pivní kuře