Masový salát na broskvích
23.11.2011
250 g pečeného masa z kuřete, 1 sklenice (0,7 l) kompotovaných broskví, 1 malou konzervu hrášku, 1 malou konzervu kukuřice, 1 lžíci majonézy, 1 lžičku hořčice, 100 ml zakysané smetany
Jak na to:Pečené maso nakrájíme na tenké proužky. Přidáme kukuřici a hrášek. Majonézu smícháme s hořčicí a se smetanou. Zalijeme maso se zeleninou a jemně promícháme. Jednotlivé půlky broskví naplníme touto směsí a necháme dobře vychladit. Můžeme podávat jako předkrm.
Podobné recepty:Kokosové tyčinky přes masový strojek, Masový parmezánský salát (insalata alla parmigiana), Milánské těstoviny, Milánské špagety, Pestrá papriková rýže