Rybí polévka se zeleninou
28.11.2011

600 g ryb (jakýchkoliv), 1,5 l vody, cibuli, 2 mladé póry, petržel, ¼ celeru, bobkový list, 4 zrnka celého pepře, 4 rajčata, lžíci másla, lžíci nasekané petrželky, sůl
Jak na to:Očištěné a nakrájené ryba vložíme do osolené vařící vody. Přidáme cibuli, pórek, pokrájený petržel, celer, bobkový list, celý pepř a 5 až 10 min povaříme. Do polévky přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a uvaříme doměkka. Nakonec přimícháme máslo a petrželku.
Podobné recepty:Rybí polévka s cibulí a houbami, Kyselá garnátová polévka, Rybí filety a zdravý salát, Rybí filé se žampiony, Indonéský sváteční salát