Bábovka s čokoládovou polevou

4 vejce, 200 g práškového cukru, 1 vanilkový cukr, 200 g hladké mouky speciál, 1 sáček prášku do pečiva, 1 dcl oleje, 1 dcl vody, kakao, rozinky, čokoládová poleva, tuk a mouku na přípravu formy
Jak na to:Žloutky utřeme do pěny s moučkovým a vanilkovým cukrem. Postupně přidáme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva.
Z bílků vyšleháme tuhý sníh, který zlehka vmícháme do masy.
Polovinu těsta vylijeme do vymazané a moukou vysypané formy a posypeme rozinkami.
Druhou polovinu přibarví kakaem (1 kopcovitá lžíce), vlijeme do formy a upečeme.
Bábovku vyklopíme a po vychladnutí polijeme rozehřátou čokoládou.
Bábovka margot, Bábovka, Bábovka s čokoládovou polevou, Bábovka z tvarohu, Bábovka nebo buchta, podle libosti