Sváteční Babča koule

vepřové plátky, šunku nebo šunkový salám, červenou kapii, sterilizované žampiony, sladkokyselé okurky, vejce, mouku, strouhanku, majonézu, sýr, kečup
Jak na to:Tenký vepřový plátek naklepeme, osolíme a opepříme (ještě lze potřít hořčicí). Položíme na něj plátek šunky (nebo šunkového salámu).
Dále přidáme nadrobno nakrájenou červenou kapii, sterilizované žampiony, sladkokyselou okurku a na to všechno dáme vejce uvařené natvrdo.
Zabalíme jako závitek, obalujeme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a zvolna smažíme.
Usmažené koule nařízneme nožem (pozor-nerozřezat), přidáme do řezu Majonézu, posypeme nastrouhaným eidamem a pro barvu kápneme 2-3 kapky kečupu.
Sváteční Babča koule, Marcipánové koule, Sýrové koule s kyselou krémovou smetanou a křenem, Burizónové koule, Marcipánové koule