Tofu na Kantonský způsob
7.12.2011

320 g TOFU, vodu, sůl, 1 ks větší cibule, pórek, 200 g čerstvé bílé zelí, chilli koření, 1 KL solamylu, kapii, 80 g žampionů, zázvor, grilovací koření, drcený kmín
Jak na to:TOFU nakrájíme na kostky, pokapeme sójovou omáčkou, ochutíme grilovacím kořením, drceným kmínem, olejem, promícháme a necháme odstát.
Potom krátce opečeme a vyjmeme na talíř. Do oleje přidáme nakrájenou cibuli, zelí nakrájenou na kousky, pórek a žampiony.
Vše zarestujeme na oleji, přidáme sůl, zázvor, sójovou omáčku, opečené TOFU. Podlijeme vodou, zahustíme solamylem. Můžeme dochutit chilli kořením.
Tofu na Kantonský způsob, Tofu na Kantonský způsob, Tofu na srbský způsob, Tofu na čínský způsob, Tofu na čínský způsob