Rizoto z mražené zeleniny
28.4.2011

1 sklenička rýže, velký pórek, balíček mražené zeleniny podle chuti, 2 papriky, 2-3 lžíce rajčatového protlaku, zelená petrželka, sladká paprika, sůl
Jak na to:Opláchnutou rýži zalijeme 3 skleničkami vody a vaříme čtvrt hodiny. Poté přidáme mraženou zeleninu, na malé kousky nakrájenou papriku a pórek, promícháme a vaříme dalších pět minut. Ke konci přidáme rajský protlak, necháme už jen projít varem a dochutíme solí a paprikou. Podáváme ozdobené zelenou petrželkou.
Podobné recepty:Rychlá bujónová polévka, Rizoto bez tuku, Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Zahradnické kari rizoto, Rizoto s anglickou slaninou, zeleninou a šlehačkou