Maso pod broskví a plněné brambory

Potřebujeme:

brambory, Oravská slaninu, cibuli, vepřová kýta, šunku, broskvový kompot, plátkový sýr
marináda: česnek, vegetu, červenou papriku, olej

Jak na to:

Maso dáme na 24 hodin do marinády, druhý den opečeme z obou stran a poklademe na plech. Na každý kousek masa dáme plátek šunky, půl broskve a přikryjeme plátkem sýra. Dáme zapéct do trouby.
Menší brambory uvaříme, očistíme a odřízneme vrch brambory. Do druhé části kterou jsme trošku skrojili aby brambora stála lépe na plechu, vydlabeme lžičkou vnitřek a naplníme nadrobno pokrájenou cibulkou, Oravská slaninou a karičkou. Přikryjeme druhou částí bramboru a můžeme spojit párátkem.
Poklademe na pekáč a osolíme, pokmínujeme a dáme péct.

Podobné recepty:

Masový salát na broskvích, Kuřecí prsa s jablky, Kuřecí stehýnka s broskví, Broskvová pochoutka, Brambory plněné mletým masem