Londýnské řezy

13.1.2012
Potřebujeme:

250 g hladké mouky, 1 / 2 sáčku prášku do pečiva, 140 g másla, 50 g moučkového cukru, 4 žloutky, citrónovou kůru, marmeláda
Náplň: 200 g jemného krystalového cukru, 190 g mletých ořechů

Jak na to:

V mouce smíchané s práškem do pečiva rozdrtíme tuk, přidáme cukr, nastrouhanou kůru a zamícháme těsto. Vypracované těsto vyválíme, přendáme na plech, povrch potřeme marmeládou a náplní.
Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Upečený vychladlý koláč nakrájíme na řezy.
Náplň: Z bílků ušleháme tuhý sníh, přimícháme cukr a mleté ​​ořechy.

Podobné recepty:

Londýnské řezy, Řezy z bb sušenek, Maďarské řezy, Medové řezy, Špikovaný květák s omáčkou