Gnocchi se žampiony
19.1.2012

gnocchi, žampiony cca 100 g, česnek, cca 100 ml smetany ke šlehání, sýr v střívka, tvrdý sýr nejméně 20 dkg, máslo, sůl, pepř
Jak na to:Rozpustíme máslo. Přidáme nakrájené žampiony. Po 5 minutách přidáme česnek, sýr v střívka, sůl, pepř a smetanu na šlehání. Povaříme cca 2-3 minuty. Přidáme ještě trochu strouhaného sýru.
Gnocchi scedíme a dáme do zapékací mísy. Zapékací mísu vytřeme máslem a vložíme gnocchi. Vylijeme na to omáčku a posypeme strouhaným sýrem. Vložíme do trouby a dáme prudce zapéct při teplotě 225-250 ° C shora na cca do 5 minut.
Špenátové gnocchi, Gnocchi s hovězím ragú, Vášnivé Ggnocchi, Pravé italské gnocchi (bramborové), Gnocchi s omáčkou