Gnocchi s hovězím ragú

Potřebujeme:

1 kg gnocchi, 350 g hovězího masa, 150 g nadrobno nakrájené zeleniny (mrkev, cibule, řapíkatý celer), 1 bobkový list, 1 lžičku rajčatového protlaku, 3 dcl zeleninového vývaru, 3 dcl červeného vína, 50 g strouhaného sýra (parmazán), 0, 05 l olivového oleje, sůl, pepř

Jak na to:

V tlakovém hrnci orestujte na oleji nadrobno nakrájenou zeleninu a na kousky nakrájené maso, osolte, opepřete, přidejte bobkový list, rajčatový protlak, zeleninový vývar. Přilijte 3 dcl vína, zavřete hrnec a vařte 40 min. od prvního zapískání. V hrnci s vroucí vodou uvařte gnocchi, sceďte a podávejte vydatně ochucené připravenou omáčkou a posypané sýrem.

Podobné recepty:

Gnocchi se žampiony, Pravé italské gnocchi (bramborové), Špenátové gnocchi, Vášnivé Ggnocchi, Gnocchi s omáčkou