Topinky s játrovou pomazánkou
20.2.2012

20 g sádla, 20 g cibule, 100 g jater, sůl, pepř, 1 natvrdo uvařené vejce, 50 g škvarek, 1 lžičku hořčice, sendvič
Jak na to:Na sádle zpěníme posekanou cibuli, přidáme omytou nakrájenou játra a rychle upečeme. Podlijeme troškou vody a vychladla játra i se šťávou vložíme do mixéru.
Přidáme sůl, pepř, uvařené posekané vejce, hořčici, škvarky a vše spolu umixujeme nebo dvakrát pomeleme na masovém mlýnku.
Sendvič nakrájíme tenké plátky, které po obou stranách opečeme.
Vychladlé mažeme jatrovou pomazánkou a ozdobíme kyselou okurkou.
Topinky s pálivou ďábelskou pomazánkou, Topinky " Arnošta z Pardubic", Teplá Játrovka, Topinky s jaterní pomazánkou, Topinky s jaterní pomazánkou