Topinky s jaterní pomazánkou
3.11.2011

20 g sádla, 20 g cibule, 100 g jater, sůl, pepř, 1 natvrdo uvařené vejce, 50 g škvarek, 1 lžičku hořčice, sendvič
Jak na to:Na sádle zpěníme posekanou cibuli, přidáme omytou nakrájenou játra a rychle upečeme. Podlijeme troškou vody a vychladlou játra i se šťávou vložíme do mixéru. Přidáme sůl, pepř, uvařené posekané vejce, hořčici, škvarky a vše spolu umixujeme, nebo dvakrát umeleme na masovém mlýnku. Ze sendviče nakrájíme tenké plátky, které po obou stranách opečeme. Vychladlé mažeme jaterní pomazánkou a ozdobíme kyselou okurkou.
Podobné recepty:Topinky s jaterní pomazánkou, Topinky s pálivou ďábelskou pomazánkou, Játrová pomazánka na topinky, Teplá Játrovka, Topinky s játrovou pomazánkou