Kuřecí v marinádě

1 kg kuřecích prsou, 3 vajíčka, 1 PL hořčice, 1 KL sojové a také worchestrovou omáčky, 1 KL vegety, 3 stroužky česneku, olej, cibuli
Jak na to:Z vajíček, 1 PL hořčice, 1 KL sojové a také worchestrovou omáčky, 1 KL vegety a 3 prolisovaných stroužků česneku připravíme "Pác" (vše spolu utřeme).
Do marinády namáčíme naporcované kuřecí prsa (nejlepší je namáčet z jedné i druhé strany, ukládáme do misky a zbylou marinádu nakonec zalijeme) a necháme je odstát v lednici (přes noc).
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a dusíme v ní kuřecí prsa, které jsme předtím "nasucho" orestovali na pánvi, podle potřeby podléváme vodou a dochutíme solí či vegetou. Podáváme s rýží, hranolkami a dušenou mraženou zeleninou.
Kuřecí prsa v pivní marinádě, Kuřecí řízky v marinádě, Krůtí řízečky v cibulové marinádě, Harmonické kuřecí řízky, Nakládaný kuřecí steak v marinádě