Ředkvičkoví-pažitkový dressing
9.2.2012

300 g plnotučného tvarohu, 2 lžíce mléka, 1 svazek pažitky, ½ svazku červených ředkviček nebo ½ bílé ředkvičky, ½ cibule, sůl, pepř, ½ lžičky mletého zázvoru
Jak na to:Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky. Omytou pažitku nadrobno posekáme. Tvaroh utřeme s mlékem a nadrobno nakrájenou cibulí.
Směs osolíme, opepříme a ochutíme mletým zázvorem.
Necháme 10 min odstát a promícháme ředkvičky s pažitkou. Podle chuti ještě jednou osolíme a opepříme.
Americký dressing, Pažitkový krém, Labužnický sýrový salát s olivami a paprikou, Řecký dressing, Andaluský salát