Celozrnné bagety s fašírkou

Karbanátky: mleté maso, sůl, česnek, pepř, orientální koření, olej na smažení, celozrnné bagety, čínské zelí nebo ledový salát, rajčata, papriky, okurky, tvrdý sýr, potravinářskou fólii
Jak na to:Z mletého masa, soli, mletého pepře, orientálního koření a utřeného česneku udělejte karbanátky (pokud budete plnit housky, udělejte kolečkové karbanátky, do bagetek udělejte válečkové karbanátky). Jemně je obalte ve strouhance a vysmažte v horkém oleji.
Bagety rozdělte na 2 nebo 3 části, podle jejich velikosti, nařízněte, vložte po kousku šunky nebo nářezu. Přidejte kousek čínského zelí, tvrdého sýra, fašírku, nakrájenou zeleninu a po jednom zabalte do potravinářské fólie a uskladněte v dobře uzavíratelné dóze.
Plněné bagety, Mozzarellové bagety, Zapékaná bageta, Česnekové bagety s bylinkami, Zámořský bagetový nákyp