Kuřecí játra na červeném víně
27.1.2012

500 g kuřecích jater, 1 cibuli, olej, mletou červenou papriku, pepř, vegeta, 3 lžíce kečupu, 5 PL červeného vína, vodu, Solamyl
Jak na to:Játra očistíme, omyjeme a pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme játra a krátce orestujeme. Přidáme mletou červenou papriku, pepř, vegetu, kečup a červené víno. Podle potřeby dolijeme vodu (podle toho, kolik chceme mít omáčky) a sušíme.
Ve vodě rozmícháme solamyl. Těsně před dokončením omáčku zahustíme solamylem (přilévejte pomalu za stálého míchání, dokud nedosáhnete požadovanou hustotu).
Kuřecí játra narychlo, Vepřová játra na červeném víně, Vepřová játra na červeném víně, Játra dušená na červeném víně, Kuře na červeném víně