Slané palačinky s tuňákovou náplní
16.4.2012

Palačinky: 0,5 l mléka, 100g hladké mouky, 100g polohrubé mouky, 1 žloutek, sníh z bílku
Náplň: 1 konzerva tuňáka, syrokrém, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci hořčice, pepř a sůl dle chuti
Suroviny na palačinky smícháme a na rozpáleném tuku smažíme klasické palačinky.
Náplň: Suroviny smícháme a natíráme tenkou vrstvu na upečené palačinky. Pak je stočíme a namáčíme do mouky, rozšlehaného vajíčka, strouhanky (trojobal) a smažíme do zlatová.
Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.
Slané palačinky s náplní v trojobalu, Slané palačinky se sýrovou náplní, Omeleta s tuňákovou pastou, Palačinky plněné brokolicí, Palačinky plněné brokolicí