Horký polibek

21.3.2012
Potřebujeme:

300 ml smetany na šlehání, 100 g hořké čokolády nalámané na kousky, 550 g směsi mraženého nebo čerstvého ovoce (jahody, maliny, třešně, borůvky ...) a 1 lžíci moučkového cukru

Jak na to:

V hrnci zahřejte smetanu. Jakmile se začne vařit, odstavte ji, přidejte kousky čokolády a míchejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí (nejlepší je z největším obsahem kakaa).
Do čokoládového krému přisypte většinu ovoce a moučkový cukr a jemně promíchejte. Rozdělte do sklenic, ozdobte zbylým ovocem a uložte do chladničky až do doby podávání.

Podobné recepty:

Veselé kuřátko, Pudinkový koláč, Péřová buchta, Tmavý polibek, Vláčné pudingové řezy s polevou