Rizoto se slepičím masem

Potřebujeme:

uvařené slepičí maso, olej, cibuli, vegetu, mletou červenou papriku, pepř, 1 šálek rýže, 2 šálky vody, mraženou zeleninu, Eidam

Jak na to:

Uvařené kuřecí maso nakrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, okořeníme. Přidáme mletou červenou papriku, vegetu a podlijeme vodou. Podusíme.
Rýži přebereme, propláchneme a chvíli osmahneme na rozehřátém oleji. Zalijeme horkou vodou a ochutíme vegetou. Přidáme mraženou zeleninu a dusíme, dokud není rýže hotová.
Do hotové rýže přidáme udušené maso i se šťávou. Podáváme posypané strouhaným sýrem.

Podobné recepty:

Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Rizoto s vepřovým masem, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Hanojská polévka