Mrkev jako maso
29.3.2012

400 g mrkve, 1 velká cibule, 2 lžíce Flory, sůl, ml.červená paprika, mletý pepř, 1 lžička maizeny
Jak na to:Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na silnější kolečka. Cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme Floru, osmahneme na ní cibuli, přidáme mrkev a krátce ji osmahneme.
Osolíme, opepříme, podlijeme a udusíme do měkka. Přidáme papriku a maizenu rozmíchanou ve vodě. Dobře promícháme a necháme povrch, aby šťáva zhoustla. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.
Mrkev jako čína, Kuřecí prsa s mrkví na smetaně, Maso v mrkvi, Svíčková omáčka s těstovinami a kuřecím masem, Salát s kuřecím masem a anasem