Rychlo-maso

vepřové karé nebo krkovička, sůl, mletá červená paprika, pepř, hořčice i kremžská (nemusí být), olivový olej
Jak na to:Maso nakrájíme na tenčí plátky a jemně naklepeme. Obě strany osolíme, okořeníme mletým pepřem a mletou červenou paprikou. Do mísy z Jánského skla ukládáme tak, že jednu stranu masa potřeme kremžské hořčice, navrstvíme do mísy, potřeme obyčejnou hořčicí a pokapeme olivovým olejem. Dáme další vrstvu masa a pořádně přitlačíme, aby se vrstva natřené hořčice přilepila na další řadu a zas potřeme hořčicí a pokapeme olejem. Takto vrstvíme maso a střídavě potíráme jednou kremžské a jednou obyčejnou hořčicí. Necháme odležet alespoň 12 hodin. Maso pak z obou stran opečeme do křupavá na trošce oleje.
Jako příloha jsou vhodné hranolky, krokety, červené zelí s farmářskou omáčkou, jemně do červená opečená na kolečka nakrájená cibule, na oleji opražené půlky chleba, na které zvláště opečeme volská oka, tatarská omáčka, kečup, zelenina.
Masíčko po domácký, Domácí vařená šunka, Rychlo tousty se sýrem a rajčátky, Rychlo špagety milované našeho syna, Uzené kuře