Vepřové maso se žampiony
10.4.2012

maso vhodné na dušení, cibule, česnek, sůl, rajčatový protlak, žampiony v konzervě
Jak na to:Na oleji zpěníme cibulku, přidáme omyté maso nakrájené na kostky, osmahneme ho, osolíme, přidáme prolisovaný česnek (2 stroužky), podlijeme vodou a dusíme. K polo-udušenému masu přidáme krájené žampiony z konzervy, promícháme a dále necháme dusit. Před koncem přidáme jeden rajčatový protlak, promícháme. Můžeme dochutit troškou cukru - podle chuti a ještě podusíme. Průběžně se může dolévat voda. Podáváme s rýží, do které přidáme mražený hrášek.
Podobné recepty:Vepřové maso se žampiony, Francouzské vepřové na žampiónech, Medvědí tlapky, Silvestrovské maso, Rajské jehly