Rychlé Chilli con Carne

Potřebujeme:

500 g vepřového (kuřecího) masa, 1 pohár Maggi Mexická omáčka, 2 konzervy červených fazolí ve slaném nálevu, 1 konzerva kukuřice, 1 cibule, voda, sůl, olej, chilli

Jak na to:

Na oleji si zpěníme cibuli, když je zpěněná přidáme na proužky nakrájené maso, osmahneme, podlijeme troškou vody a chvíli podusíme (tak asi 15 minut). Pak přidáme Maggi - Mexickou omáčku, vylijeme do masové směsi, do toho dále vylijeme 2 konzervy červených fazolí (bez vody, vodu z konzervy slijeme), 1 konzervu kukuřice a dolijeme vodu tak, aby se nám celá směs pěkně dusila doměkka. Dusíme, dokud maso není měkké. Podle toho, kolik chceme mít omáčky, doléváme vodu. Když je maso měkké, dochutíme solí, 2 lžíce kečupu (sladkého), kdo chce může si přidat koření (jakékoliv chilli atd..).
Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.

Podobné recepty:

Fazole Chilli con Carne, Chilli con carne s červenými fazolemi a masem , Chilli con carne, Chilli con Carne, Chilli con carne