Guláš z krůty
23.4.2012

100 g masa z krůty, 40 g brambor, 20 g zeleného hrášku (sterilovaného bez nálevu), 20 g mrkve, bazalka, zelená nať, 10 g rostlinného tuku, voda na podlévání
Jak na to:Maso z krůty omyjeme, nadrobno pokrájíme, nasucho opražíme, podlijeme horkou vodou a za občasného míchání dusíme do poloměkka. Pak přidáme očištěné, omyté a na kostky pokrájené brambory, umytou na drobné kousky nakrájenou mrkev, hrášek a dodusíme do měkka. Nakonec dochutíme tukem, umyjte a sekanou bazalkou a umyjte sekanou zelenou natí. Podle potřeby vidličkou rozmačkáme.
Poznámka: Vhodné od 8 měsíců.
Vánoční krůta, Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš