Bramborový tatarák
26.4.2012
3 středně velké brambory, cibuli, 6 stroužků česneku, 1/2 lžičky mleté sladké papriky, 1/2 lžičky mleté štiplavé papriky, 5 lžic kečupu, žloutek, sůl a pepř, chléb na topinky, hořčice na topinky, tuk na opékání
Jak na to:Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a necháme vychladnout. Pak je na jemno nastrouháme, přidáme na jemno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, papriku, sůl, pepř, kečup a nakonec žloutek, nebo zakysanou smetanu - tatarky. Dobře promícháme a podáváme na topinkách opečených na oleji.
Podobné recepty:Tatarák z avokáda, Falešný tatarák, Tatarák z hub, Bramborový salát s celerem a jablky, Bramborový pangas se salátem