Vepřové rizoto

500 g bílé dlouhozrnné rýže, 500 g vepřového plece, 1 konzerva sterilovaného hrachu, 100 g sýru na strouhání, sůl, pepř, mletá červená paprika, 3 rajčata, 3 papriky čerstvé, kmín, 1 lžíce rajčatového protlaku, vegeta, 1 cibule
Jak na to:Uvaříme rýži. Na oleji osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, stejně na menší části pokrájené vepřové maso, podusíme. Přidáme červenou papriku, sůl, kmín, pepř, na drobno nakrájené rajčata a papriky. Přidáme rajčatový protlak. Vše podlijme vodou a dusíme, dokud maso není měkké. Posypeme vegetou, přidáme uvařenou rýži, sterilovaný hrášek bez vody, dobře promícháme a odstavíme.
Podobné recepty:Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Pikantní zapékané rizoto, Zeleninové rizoto