Vepřová panenka plněná brynzou
4.5.2012

200 g vepřové panenky, 50 g brynzy, 1,5 dcl smetany na vaření, 30 g taveného sýra, 20 g másla, sůl, 100 g mražené baby - mrkve, 150 g vařených brambor, 10 g cibule, olej, bazalkové listy
Jak na to:Maso špikujeme, vytvarujeme, napůl upečeme, naplníme brynzou a dopečeme. Z másla, smetany, sýra a soli připravíme omáčku. Mrkev spaříme, vložíme na pánev s rozehřátým máslem, osolíme a podusíme. Brambory nastrouháme a opečeme na cibulce. Hotové jídlo servírujeme ozdobené bazalkou.
Podobné recepty:Vepřová panenka s cibulkou a smetanou, Vepřová panenka v lístovém těstě, Vepřová rolka v sezamové krustě, Marinovaná vepřová panenka na tymiánu, Vepřová panenka se švestkami a zapékaným bramborem