Makrela na grilu

Potřebujeme:

4 středně velké makrely, 2 dcl červeného vína, kostkový cukr, 2 lžíce dijonské hořčice, celý pepř, tymián, rozmarýn, bobkový list, sůl, brambory, petrželku

Jak na to:

V misce dobře promícháme na jemno rozdrcený cukr, červené víno, hořčici, pepř, bylinky a sůl. Umyté makrely naplníme bobkovým listem, potřeme je z obou stran připravenou vínovou omáčkou a necháme odležet. Pak je opět potřeme omáčkou a opékáme na předem rozehřáté pánvi - 10 minut z každé strany. Hotové ryby podáváme s čerstvými bramborami posypaným petrželkou.

Podobné recepty:

Smažená makrela, Kuře se slaninou a rajčaty na grilu, Grilovaná kuřecí prsa, Tajemství grilu, Hop na gril