Makrela na grilu
21.5.2012

4 středně velké makrely, 2 dcl červeného vína, kostkový cukr, 2 lžíce dijonské hořčice, celý pepř, tymián, rozmarýn, bobkový list, sůl, brambory, petrželku
Jak na to:V misce dobře promícháme na jemno rozdrcený cukr, červené víno, hořčici, pepř, bylinky a sůl. Umyté makrely naplníme bobkovým listem, potřeme je z obou stran připravenou vínovou omáčkou a necháme odležet. Pak je opět potřeme omáčkou a opékáme na předem rozehřáté pánvi - 10 minut z každé strany. Hotové ryby podáváme s čerstvými bramborami posypaným petrželkou.
Podobné recepty:Smažená makrela, Kuře se slaninou a rajčaty na grilu, Grilovaná kuřecí prsa, Tajemství grilu, Hop na gril