Mořský vlk na bylinkách

300 - 400 g ryby, 150 g čerstvého špenátu, 2 stroužky česneku, 8 ks cherry rajčat, citron, sůl, drcený barevné pepř, směs bylinek: bazalku, tymián, pažitku, kadeřavou petrželku
Jak na to:Rybu omyjeme, osušíme, nasolíme, zevnitř okořeníme barevným pepřem a vložíme na mírně rozpálenou pánev s trochou oleje. Pečeme z obou stran 12 - 15 minut. Bylinky nasekáme a smícháme s olivovým olejem. Před koncem pečení touto směsí rybu potřeme. Špenát a nakrájená cherry rajčata dáme na rozehřátou pánev s olivovým olejem a prolisovaným česnekem, osolíme, promícháme a podáváme jako přílohu.
Podobné recepty:Mořský koktejl, Kuřecí prsa s bylinkami, Jehněčí žebírka na bylinkách, Mořský salát s pomerančem, Španělská rybí polévka