Vepřové maso zapékané v červené zelí
14.6.2012

600 g vepřové panenky, 1 hlávka zelí, 2 dcl oleje, 200 g cibule, 4 ks vařené vejce, 200 g strouhaného uzeného sýra, kopr, sůl, pepř, bešamel, bujón
Jak na to:Vepřové maso nakrájíme na 5cm hrubé kusy, osolíme, opepříme a dáme na olej se zpěnění cibulí, opečeme. Zelné listy si spaříme, naklepeme a plníme masem, koprem a zabalíme. Na dno zapékací mísy si dáme trochu bešamelu, na to vedle sebe naskládáme zelné listy. Na ně poklademe vejce a přelijeme zbytkem omáčky. Posypeme sýrem a v troubě upečeme. Podáváme s vařenými bramborami.
Podobné recepty:Vepřové maso s červeným zelím, Babiččino zelí, Vepřové růžičky, Segedín, Dušené červené zelí