Kuřecí játra na dijonská způsob
22.5.2012

800 g kuřecích jater, 250 g másla, 200 g cibule, 3 dcl suchého bílého vína, 150 g dijonské hořčice, sůl, pepř, petrželka, citrónová šťáva
Jak na to:Část másla rozpustíme ve velké pánvi a opražíme játra ze všech stran. Játra vyjmeme a na pánvičce osmahneme cibuli, přidáme víno a obsah pánve přivedeme do varu na prudkém ohni tak, aby se její obsah snížil. Do pánve přidáme zbylé máslo, sůl, hořčici, pepř a cit.šťávu. Do omáčky přidáme zpět játra a petrželku a pomalu zahříváme, omáčka nesmí začít vřít. Podáváme s mladým hráškem nebo baby karotkou.
Podobné recepty:Kuřecí játra na dijonská způsob, Kuřecí játra na indický způsob, Jednoduchá kuřecí játra, Kuřecí pohoda, Játra na gruzínský způsob