Vepřové žebra s medovou omáčkou
30.5.2012

500 g vepřových žeber z bůčku, 50 g česneku, pepř, cibule, med, feferonky, bobkový list, kečup, olej
Jak na to:Vepřové žebra uvaříme ve vodě, do které jsme přidali celý pepř, cibuli, česnek bobkový list a sůl. Zatím si připravíme směs z medu, kečupu, nakrájených feferonek. Když jsou žebra zpola uvařené, z vody je vyndáme, důkladně natřeme ze všech stran připravenou směsí a dáme péct. Podáváme se sterilizovaným kyselou zeleninou a čerstvým domácím chleba.
Podobné recepty:Kuřecí stehna s limetovou - medovou omáčkou, Pečené žebra, Borůvkové lívance s medovou omáčkou, Lívance z ovesných vloček, Golubce v rajčatové omáčce