Indický česnekový chléb Garlic Nan
30.4.2012
200 g hladké mouky, 1 lžíce jogurtu, 15 g oleje, sůl, cibulové semeno, kypřící prášek do pečiva, vejce, 1 dcl mléka
Jak na to:Všechny potřebné na výrobu těsta smícháme a necháme odstát asi pět hodin. Vytvarujeme do bochánků, přičemž jeden by měl mít přibližně 200 gramů. Vyválíme a na pánvi s trochou oleje pečeme do zlatová z obou stran.Na závěr bochník potřeme směsí oleje a utřeného česneku. Takto dochucení chlebík říkáme Garlic Nan.
Podobné recepty:Putencurry india, Sladká zdravá kaše s indickým koktejlem Lassi, Opékaný chléb ve vajíčku se sýrem, Śýrovo-šunkový nákyp s česnekovým dresinkem, Kuřecí játra na indický způsob