Chilli s masem
25.5.2012

600 g hovězího mletého masa, 2 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, 1 malá cibule, 2 dcl piva, 1 dcl vody, 2 HR drcených rajčat, sůl, pepř, oregano, šalvěj, 1 KL kmínu, 2 KL sušeného chilli , 250 g červených fazolí
Jak na to:Do většího hrnce dáme olej, přidáme cibuli, chilli, na jemno posekaný česnek a osmahneme. Přidáme maso, osmahneme, přilijeme pivo a necháme dusit na mírné teplotě 10 min. Přilijeme vodu, osolíme a doplníme všechny koření. Pomalu dusíme napůl přikryté asi 2 hod. Na konec přidáme uvařené fazole a dovaříme ještě 15 min.
Podobné recepty:Chilli-smetanová omáčka na těstoviny, Hovězí karbanátky, Asijské nudle, Fazole v chilli omáčce, Strážnický divoký hovězí šíp