Pikantní paprika
18.5.2012
4 větší papriky, 150 g mletého vepřového masa, 100 g ementálu, 150 g konzervované kukuřice, 100 g pórku, 100 g žampionů, 100 g ananasu, 4 lžíce oleje, špetka mletého zázvoru, kmín, sůl
Jak na to:Papriky podélně rozřízneme, ale jaderníky z nich neodstraňujeme. Papriky i s jaderníky jaderníky opékáme na suché pánvi z obou stran. Na oleji orestujeme mleté maso, přidáme pórek, sýr, kukuřici, žampiony a ananas. Dochutíme kmínem, zázvorem a osolíme. Vytvořenou masu plníme do opečených paprik. Dvě naplněné půlky vždy spojíme, abychom dostali celou papriku. Zapékáme 15-20 min. při 180 C.
Podobné recepty:Tatarák z avokáda, Pikantní jednohubky, Fazolky na cibulce, Ratatouille, Pikantní česneková pomazánka na jednohubky