Vepřové na houbách
17.5.2012
350 g vepřové kýty, 50 g másla, 2 PL oleje, mouku na obalování, 1 stroužek česnek, 1 svazek petrželky, 300 g hříbky (nebo žampionů), 1 citron, sůl, bílý pepř, vývar
Jak na to:Houby nakrájíme a maso naklepeme. Na pánvi zahřejeme půl másla s olejem, přidáme maso obalené v mouce, sůl, bílý pepř a necháme opražit. V dalším hrnci necháme vařit houby se zbytkem másla a oleje s česnekem. Přidáme sůl a ke konci petrželku. Pokud třeba, přidáme k masu hovězí vývar. Maso podáváme pokryté houbami. Jako přílohu doporučujeme těstoviny penne.
Podobné recepty:Vepřové na houbách, Vepřové kostky na houbách, Vepřové maso na houbách, Vepřové řízky na houbách, Vepřové filety na houbách