Hovězí roštěná s čabajky
16.7.2012

4 plátky hovězí roštěnky, 1 čabajky, 1 konzerva sterilované červené fazole, 1 cibule, 2 lžíce másla, 1 kostku masového bujónu, koření, sušená bazalka, sušený tymián, olej a sůl
Jak na to:Na oleji zpěníme cibuli, na níž orestujeme na kousky nakrájené maso. Když se maso zatáhne, přidáme rozdrobenou kostku bujónu, bazalku, tymián a důkladně promícháme. Potom přidáme na kolečka nakrájenou čabajky, kousek másla na zjemnění a podlijeme vodou. Vaříme v tlakovém hrnci asi 20-25 min. Když je maso měkké, přidáme sterilovanou červenou fazole a ještě 5 min. vaříme. Servírujeme s vařenými brambory nebo s čerstvým chleba.
Podobné recepty:Smažené syrečky s čabajky, Plněné kuře špagetami, Plněné kuře špagetami, Grilované hovězí roštěná s cibulí, Chřestová roštěná