Liptovská zelenina s brynzou

Potřebujeme:

1 bal. mražené nebo 350 g čerstvé zeleniny, 125 g brynzy, 1 menší cibule, 1-2 stroužky česneku, 2 PL olivového oleje, vývar, pepř, sůl

Jak na to:

Česnek nadrobno nasekáme a spolu s nadrobno nakrájenou cibulí mírně osmahneme na oleji. Přidáme zeleninu, osolíme. podlijeme vývarem a přikryté dusíme, až je zelenina měkká. Pak přidáme brynzu a za stálého míchání ji necháme roztát. Na závěr jídlo dochutíme solí a pepřem. Podáváme s čerstvým černým chlebem nebo s cereálním pečivem.

Podobné recepty:

Škubánky s brynzou a slaninou, Brambory s brynzou, Vepřová panenka plněná brynzou, Tvarohové šišky s brynzou, Liptovská růže