Saigonské rolky
mleté vepřové maso, sušené rýžové pláty, černé houby (Jidášovo ucho), kedlubny gigant, sójové klíčky, chilli papričky, pepř, cibule, česnek, citronová šťáva, vajíčko, tekuté polévkové koření, olej, světlé pivo a sůl
Jak na to:Do mletého masa vmícháme na tenoučké plátky nakrájenou zeleninu, houby, sojové klíčky, vajíčko a dobře promícháme. Rýžový papír potřeme pivem, necháme ho zvláční a pak ho naplníme malou dávkou nádivky. Důkladně srolujeme a smažíme za stálého otáčení na prudkém ohni, dokud rolky nezezlátnu. Omáčku připravíme z tekutého polévkového koření, citronové šťávy, česneku. Chilli papričky a pepře. Saigonské role podáváme s pikantní omáčkou.
Podobné recepty:Sýrové rolky, Sýr v kapustové listy, Smíšené rolky, Šunkovo - sýrové rolky v těstíčku, Sýrovo - šunková rolka v pivním těstíčku