Orecchietti s hráškem a telecími roládkami

Potřebujeme:

400 g těstovin typu orecchietti, 600 g telecích řízků, 150 g uzené slaniny, 500 g rajčat v konzervě, 250 g sterilovaného hrášku, 50 g parmezánu v celku, 1 sklenice bílého vína, petrželka, svazek jarních cibulek, pepř a sůl

Jak na to:

Solené okořeněné řízky posypeme petrželkou, na vrch uložíme plátky parmezánu, přikryjeme slaninou a pevně svineme. Rolky zajistíme párátkem a zprudka orestujeme na oleji. Maso vyjmeme, ve výpeku orestujeme cibulky, přidáme rajčata, hrášek a necháme pár min. dusit. Dochutíme pepřem a solí, vložíme zpět role a spolu vaříme, dokud maso nezměkne. Mezitím uvaříme podle návodu těstoviny. Hotové rolky servírujeme na těstovinách, přelité omáčkou a dozdobené nasekanou petrželkou.

Podobné recepty:

Hlíva se zeleným hráškem, Pizza se zeleným hráškem a s vejcem, Dobrota ze salámů s hráškem, Kerblíková polévka, Artyčoky s hráškem